WIE ZIJN WIJ?

Roparco Hypotheken maakt deel uit van de RNHB, is statutair gevestigd in Amsterdam en staat ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66858925.


Hoe kunt u Roparco Hypotheken bereiken?

U bereikt ons via: 

Telefoon: 033 - 453 99 04 (op werkdagen van 8.30 – 17.30 uur)

E-mail: roparcohypotheken@stater.nl

Postadres: Roparco Hypotheken
Postbus 2687
3800 GE Amersfoort 

Website: www.roparcohypotheken.nl

Rabobank verkoopt Roparco Hypotheken aan RNHB

Rabobank verkoopt Roparco Hypotheken aan RNHB
15 december 2017

Rabobank heeft Roparco Hypotheken verkocht aan RNHB. De transactie omvat zowel de onderliggende hypotheekportefeuille als het personeel. RNHB is een voormalig label van Rabobank-dochter FGH Bank. Vanaf eind 2016 heeft RNHB zelfstandig haar activiteiten voortgezet als aanbieder van hypothecaire kredieten op de Nederlandse markt.

Alle hypotheekactiviteiten Roparco verkocht
De transactie betreft de verkoop van de gehele Roparco business unit, die uit ongeveer 4.900 leningen bestaat met een totaal uitstaand bedrag van circa 500 miljoen euro. Roparco Hypotheken, dat binnen Rabobank als zelfstandig hypotheekbedrijf was gepositioneerd, was oorspronkelijk van Robeco en werd in 2013 overgedragen aan Rabobank. De verkoop aan RNHB is in lijn met de strategie van Rabobank om haar balans verder te optimaliseren en zich meer te richten op haar kernactiviteiten.

RNHB verwelkomt Roparco-portefeuille en -team
RNHB is een gevestigde hypotheekverstrekker met een AFM-vergunning voor het aanbieden van krediet. RNHB heeft de ambitie om haar business uit te breiden door organische groei en selectieve portefeuille-acquisities. In die lijn verwelkomt de vastgoedfinancier de Roparco-portefeuille als een solide toevoeging aan haar huidige portefeuille. Het bestaande Roparco-team zal ook overgaan naar RNHB, zodat klanten kunnen blijven communiceren met hun vaste contactpersonen bij het Roparco-team en bij serviceprovider Stater.

Roparco-klanten per brief geïnformeerd
De Roparco-klanten ontvangen binnenkort een brief waarin zij geïnformeerd worden over de transactie.

Heeft u vragen over uw hypotheek? Kijk dan bij 'Veelgestelde vragen' voor de antwoorden op de meest gestelde hypotheekvragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. U kunt ons op werkdagen van 8.30 uur tot 17.30 uur bereiken via telefoonnummer 033-453 99 04. U kunt ook een e-mail sturen naar roparcohypotheken@stater.nl.